TR EN

BİZİ TAKİP EDİN :

RESİM YARIŞMASINA SON BAŞVURU 15 ŞUBAT 2022

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen “Korsan Kitaba Hayır Resim Yarışması” kapsamında başvuru yapan kitap okumayı seven ve kitaba değer veren öğrenciler, yaratıcı fikirler geliştirerek “Korsan Kitaba Hayır” adı altında, resimler hazırlayacak ve farklı bakış açılarını görsel olarak ifade edebilme fırsatı bulacaklardır.
 
Bir kitabın üretiminde yazarın yanında yayıncıların, editörlerin, redaktörlerin, musahhihlerin, çevirmenlerin, çizerlerin, grafikerlerin, derleyenlerin danışmanların, vb. sayısız birçok emektarın alın teri vardır. Alın terine ve emeğe saygısı olan ve hatta koruyan bir nesil oluşması için gereken duyarlılığın oluşmasını sağlanacaktır. Yarışmacıların hususiyetlerini taşıyan emeklerine ve eserlerine kıymet verilecektir.
 
Ortaöğretim kurumlarında okuyan, edebiyata ve sanata ilgi duyan, toplumsal sorunların farkında olan ve bu sorunların çözümüne katkı sağlama isteğine sahip, projelere dâhil olmak isteyen öğrenciler; kendi yaratıcı fikirlerini ve çözümlerini üreteceklerdir. Onların gözünden sadece sorun değil aynı zamanda çözüm yolu aranacaktır. Yarışma ile yeni fikirler üretmeye teşvik edilerek yaratıcılıklarını geliştirme fırsatları bulacaklar ve aynı zamanda sorun çözme becerileri de geliştireceklerdir.
 
Yarışmaya katılacak resimler 15 Şubat 2022 tarihine kadar Acıbadem Mah. Gayretli Sok. No:20 K:1 Daire:7 Demirciler Apt. Üsküdar / İstanbul adresindeki Türkiye Basım Yayın Meslek Birliği’mize gönderilmelidir.
 
ŞARTNAME İÇİN TIKLAYINIZ

DUYURULAR

next prev Tümü